Over LPD

Beëindiging activiteiten LPD

Door de komst van de nieuwe wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) op 1 januari 2020 is het voor een opdrachtgever minder aantrekkelijk om payroll uit te besteden. De directie van Zorg van de Zaak Netwerk is daarom genoodzaakt om de activiteiten van LPD per 1 augustus 2020 te beëindigen.

LPD (Landelijke PersoneelsDiensten) is ontstaan vanuit het ABP. Sinds 2009 is LPD onderdeel van het netwerk van Zorg van de Zaak. LPD is een wendbare payroll-organisatie die, indien nodig, gebruik maakt van de faciliteiten van een groot netwerk.

De medewerkers van LPD zijn vanaf dag één betrokken bij de organisatie en hebben dus een jarenlange ervaring in payroll-dienstverlening. Hun kennis en kwaliteiten zijn de basis van het vertrouwen dat onze payroll-medewerkers en opdrachtgevers in de dienstverlening van LPD hebben.

Specialist voor overheid en onderwijs

Vanuit onze achtergrond zijn wij gespecialiseerd in overheids- en onderwijsorganisaties. Wij kennen de cultuur, de mensen en de regels. Met onze kantoren in het hele land zijn we altijd dichtbij. Zo werken wij elke dag hard om onze doelstelling te realiseren: een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en inspirerend onderwijs.

In het onderwijs en bij veel overheidsdiensten kun je eigenlijk niet onderbezet zijn. Maar als er sprake is van pieken in de werkdruk of een reorganisatie, is het niet altijd mogelijk om voldoende medewerkers in dienst te hebben en te houden. Dan biedt flexibel inzetbaar personeel een uitkomst. U werft en selecteert zelf de professional die u nodig heeft en LPD neemt het werkgeverschap van u over. Hierbij nemen wij u graag al het regelwerk en de werkgeversrisico’s uit handen!

Zorg van de Zaak Netwerk

LPD maakt deel uit van Zorg van de Zaak Netwerk.

Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, leefstijl zorg en medische zorg. Ons netwerk richt zich met haar dienstverlening op identificatie, preventie en behandeling bij momenten die impact hebben op het vermogen om te participeren.

Onze visie is dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar om mensen te laten deelnemen en helpen we op alle momenten dat dit niet zo is. Hiermee willen we een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.

Lees meer op zorgvandezaak.nl

Bel voor meer informatie 088 - 00 88 999