Kosten voor payroll

Onze payroll tarieven zijn concurrerend met hetgeen in de markt wordt geboden. Alleen daarom al is LPD een uitstekende partner. Door een transparante tariefopbouw weet u vooraf precies wat payroll u kost.

De kosten voor Payroll bestaan uitsluitend uit de daadwerkelijk gewerkte uren van uw medewerker of de uren zoals afgesproken in het contract. Uw payroll medewerker wordt door ons conform de voor uw branche geldende cao betaald.

Het tarief

De tarieven van payroll komen tot stand door het bruto uurloon van een medewerker te vermenigvuldigen met een factor. Binnen deze factor zijn alle werkgeverslasten opgenomen als ook de vergoeding voor de medewerkers.

Verder is de exacte factor afhankelijk van verschillende factoren. Bij deze factoren kunt u onder andere denken aan zaken als de branche waarin u actief bent en daarmee de cao die moet worden toegepast).

Payroll berekenen

Binnenkort lanceren wij een online tool om eenvoudig de kosten voor payroll te berekenen voor uw medewerker. Wilt u het nu al precies weten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Bel voor meer informatie 088 - 00 88 999